Lunchbox    ::    Over ons    ::    Indische Catering    ::    Indonesische Catering    ::    Foto gallerij        


Ieder evenement kent zijn eigen doelstellingen.

Zo heeft Caterindo ook besloten om voor elk arrangement dé indische catering samen te stellen die uw avond compleet maakt.

Heeft u een bruiloft, verjaardag of vergadering? Bij elk arrangement denkt onze crew bij uw indische catering met u mee aan de service, uitstraling en kwaliteit.

Indische cateraar

Indische cateraar 

Bent u opzoek naar een Indische cateraar bij u in de buurt? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Wij zijn een Indische cateraar die door het hele land werkzaam is. U kunt bij ons eenvoudig online uw catering bestellen. Wij de Indische cateraar kunnen een heerlijk Indisch arrangement samenstellen, bestaande uit heerlijke gerechten, hapjes, drankjes en decoraties.  Onze gerechten worden met liefde en op de authentieke Indische wijze bereidt.

Voor al uw evenementen staat de Indische cateraar klaar

Wij verzorgen uw catering dan ook met passie. Wij kunnen uw catering verzorgen voor bijvoorbeeld feesten bij u thuis, evenementen, bedrijfsfeesten, culturele festivals, bedrijfsdiners, promotiefeesten en/of bruiloften etc. Wij laten graag u en uw gasten kennismaken met de heerlijke Indische catering van de Indische cateraar. Het is bij de Indische cateraar al mogelijk vanaf 10 personen catering te bestellen. Maak dus snel kennis met de heerlijke maaltijden van de Indische cateraar.