Lunchbox    ::    Over ons    ::    Indische Catering    ::    Indonesische Catering    ::    Foto gallerij        


Ieder evenement kent zijn eigen doelstellingen.

Zo heeft Caterindo ook besloten om voor elk arrangement dé indische catering samen te stellen die uw avond compleet maakt.

Heeft u een bruiloft, verjaardag of vergadering? Bij elk arrangement denkt onze crew bij uw indische catering met u mee aan de service, uitstraling en kwaliteit.

Indische catering Utrecht

Indische catering Utrecht 

Woont u in Utrecht en bent u op zoek naar een Indisch cateringbedrijf die al uw wensen waar kan maken? Dan bent u bij Indische catering Utrecht aan het juiste adres! Wij laten u graag kennis maken met de smaak van de heerlijke Indische gerechten. Dus heeft u binnenkort iets te vieren? Bijvoorbeeld  een bruiloft, verjaardag of misschien wel een bedrijfsfeest? Indische catering Utrecht denk graag met u mee over de service, uitstraling en kwaliteit.

Indische catering Utrecht voor uw privé aangelegenheden

Niet alleen voor grote feesten kunt u naar Indische catering Utrecht komen, maar ook wanneer u uw vrienden, familie of gezin wilt verassen met een gezellige avond. Het scheelt veel werk, wanneer u beslist gebruik te maken van de diensten van Indische catering Utrecht, zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het koken en de afwas. Maak dus snel kennis met de heerlijke authentieke Indische gerechten bij Indische catering Utrecht!

Indische catering Utrecht heeft veel ervaring

Indische catering Utrecht heeft al jaren lang ervaring met het bereiden en verzorgen van Indonesische catering. Indische catering vind het zeer belangrijk dat er gebruik wordt gemaakt van de meest verse ingrediënten, dit zal namelijk een groot invloed hebben om de smaak en kwaliteit van het Indonesische eten. Bij Indische catering Utrecht kunt u zelf uw catering samenstellen, hierbij heeft u keus uit vele verschillende Indonesische gerechten. Indische catering Utrecht verzorgt niet alleen uw catering, maar Indische catering Utrecht heeft ook een bezorg service. Indische catering Utrecht verzorgt haar Indonesische caterings met veel liefde, dit is terug te proeven in de smaak van het eten.

Indische catering Utrecht in Utrecht

Indische catering Utrecht verzorgt ook uw Indonesische catering in Utrecht en omstreken. Mocht u een bepaalde gelegenheid hebben en wilt dat hierbij een overheerlijke Indonesische catering aanwezig is? Dan bent u bij Indische catering Utrecht aan het juiste adres. Wij bezorgen namelijk in Utrecht en omstreken. Daarnaast bezorgt Indische catering Utrecht ook in Rotterdam, Den Haag, Wassenaar, Amsterdam, Haarlem, Heemstede en nog veel meer locaties. Wilt u graag een Indische catering bij Indische catering Utrecht of heeft u vragen? Aarzel dan niet en neem gerust contact op met Indische catering Utrecht. Wij zullen u vriendelijk te woord staan.