Lunchbox    ::    Over ons    ::    Indische Catering    ::    Indonesische Catering    ::    Foto gallerij        


Om de efficientie en snelheid te bevorden van onze indische catering diensten, is het mogelijk om vanaf de website van Caterindo uw menu’s bestellen.

Het kan wel eens voorkomen dat iemand een allergie heeft of geen voorkeur heeft voor een bepaald ingredient.

Uw catering menu’s worden daarom aan de hand van uw persoonlijke wensen samengesteld.

Indische Catering

Bent u op zoek naar een professioneel indisch catering bedrijf voor uw feest of officiële gelegenheid? Een partij waar u van op aan kunt en die al uw zorgen uit handen neemt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

foto5Indische Catering
Onze kookkunsten zijn van generatie op generatie doorgegeven en het koken zit in onze genen. We houden van koken en deze liefde voor de kookkunst willen wij graag met uw delen. Onze aanpak is persoonlijk en is volledig toegewijd aan uw wensen. Van een klein feestje voor familie en vrienden tot aan een groot bedrijfsfeest, zijn wij er om u een onvergetelijke culinaire dag te bezorgen.

Onderscheidende vermogen
Het onderscheidende vermogen van Caterindo in indische catering zit in de bezieling om telkens weer de verwachting van de opdrachtgever te overtreffen. Stel, u heeft binnenkort een feestelijke aangelegenheid, dan weet u dat het organiseren hiervan veel tijd in beslag kan nemen. De indische catering van Caterindo is zeer persoonlijk en de mensen van Caterindo zullen u met alle plezier willen bedienen om uw feest tot en groot succes te maken.

foto2Heerlijke gerechten
Bekijk onze heerlijke gerechten.U kunt contact met ons opnemen voor advies of om samen het juiste menu voor u samen te stellen. Kijk lekker verder en wellicht zien we elkaar binnenkort op uw feestje met onze smakelijke indische catering.