Lunchbox    ::    Over ons    ::    Indische Catering    ::    Indonesische Catering    ::    Foto gallerij        


Ieder evenement kent zijn eigen doelstellingen.

Zo heeft Caterindo ook besloten om voor elk arrangement dé indische catering samen te stellen die uw avond compleet maakt.

Heeft u een bruiloft, verjaardag of vergadering? Bij elk arrangement denkt onze crew bij uw indische catering met u mee aan de service, uitstraling en kwaliteit.

Indonesische catering

Indonesische catering 

Voor Indonesische catering bent u bij ons aan het juiste adres! Wij verzorgen al generatie op generatie Indonesische catering. Het koken zit bij ons in de genen, dit komt omdat wij er al vanaf kleins af aan bezig zijn met onze passie voor koken. De Indonesische gerechten van Indonesische catering worden met liefde voor u bereidt . Onze Indonesische catering levert kwaliteit voor een lage prijs. Wij vinden het belangrijk om een professionele catering met een goede kwaliteit voor een eerlijke prijs te bieden.

Dé ideale partner voor al uw evenementen

Voor al uw evenementen, waar catering bij komt kijken heeft u aan Indonesische catering een uitstekende partner. Of het nu gaat om een klein feest of een groot feest, bij ons is alles mogelijk! Wij staan graag van het begin tot het eind voor u klaar met heerlijke Indonesische catering. De Indonesische catering wordt met liefde en passie voor u bereidt, zo weet u dat het zal smaken!