Lunchbox    ::    Over ons    ::    Indische Catering    ::    Indonesische Catering    ::    Foto gallerij        


Om de efficientie en snelheid te bevorden van onze indische catering diensten, is het mogelijk om vanaf de website van Caterindo uw menu’s bestellen.

Het kan wel eens voorkomen dat iemand een allergie heeft of geen voorkeur heeft voor een bepaald ingredient.

Uw catering menu’s worden daarom aan de hand van uw persoonlijke wensen samengesteld.

Bedrijfsprofiel

foto2

Sinds 1998 hebben we onze roem te danken aan verscheidene toko’s over het hele land. Nu zijn we actief met een tradionele indische toko in bruisend Amsterdam. Kom langs bij Caterindo en proef de sfeer van Indonesië. Caterindo ziet het als haar taak om de Indonesische gerechten en rijsttafels u eigen te maken.

Reizen en "anders" eten zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Vroeger moest men een eind van huis om kennis te maken met andere eetculturen.

Tien jaar geleden besloot Caterindo hier drastisch verandering in te brengen. Op authentieke wijze gemaakte gerechten en speciale aandacht voor service en kwaliteit zou men in vertrouwde omgeving moeten beleven, oftewel indische gerechten bezorgd aan huis en bedrijf. Zo deed de Indische catering zijn intrede. Mét succes, want inmiddels bieden we onze indische catering aan voor bijvoorbeeld verjaardagen of bijeenkomsten met kleine groepen vanaf 15 personen en meer maar ook voor grote bedrijfsfeesten en trouwerijen van 1000-2000 man. 

U kunt online een indische catering offerte aanvragen!