Lunchbox    ::    Over ons    ::    Indische Catering    ::    Indonesische Catering    ::    Foto gallerij        


Ieder evenement kent zijn eigen doelstellingen.

Zo heeft Caterindo ook besloten om voor elk arrangement dé indische catering samen te stellen die uw avond compleet maakt.

Heeft u een bruiloft, verjaardag of vergadering? Bij elk arrangement denkt onze crew bij uw indische catering met u mee aan de service, uitstraling en kwaliteit.

Indische catering Den Haag

Indische catering Den Haag

Een verrukkelijke Indische catering in Den Haag. Heeft u een speciale gelegenheid of heet u iets bijzonders te vieren en wilt u dit graag vieren met een Indische catering? Dan bent u bij Indische catering Den Haag aan het juiste adres. Indische catering Den Haag verzorgt uw complete Indonesische catering. Daarnaast verzorgen wij niet alleen Indische caterings in Den haag, maar bezorgt Indische catering Den haag ook in de omliggende omstreken zoals in Den Haag, maar ook in de omliggende omstreken zoals Wassenaar, Delft en Rotterdam. Bevindt u zich op een andere locatie en bent u enthousiast geworden over Indische catering Den Haag en zou u toch bij Indische catering Den Haag een catering willen bestellen? Dan doen wij dit graag voor u! Mocht u van plan zijn om gebruik te maken van de catering service van Indische catering Den Haag? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen, wij zullen u zo goed mogelijk te woord staan.

Indische catering Den Haag haar kookkunsten

Het koken zit bij Indische catering Den Haag in de genen, onze kookkunsten zijn namelijk van generatie op generatie doorgegeven. Wij delen graag onze liefde voor koken met u. Indische catering Den Haag staat voor u klaar om uw wensen waar te maken. Van een klein familiefeestje tot een groot trouwfeest, bij Indische catering Den Haag zit u goed! Wij hebben onze Indische catering arrangementen zo samen gesteld dat het uw avond helemaal compleet maakt.


Verse gerechten bij Indische catering Den Haag

De gerechten van Indische catering Den Haag worden alleen bereidt met kwalitatieve verse producten, om u zo de smaak van Indonesië te laten ervaren.  Wij staan garant u een uitstekende catering te bieden. Wij verzorgen de gehele catering met authentieke Indische gerechten, wij laten u namelijk graag kennis maken met de heerlijke gerechten uit de Indische keuken. Bovendien kunt u al vanaf 10 personen catering bij ons bestellen.

U beslist zelf uw samenstelling bij Indische catering Den Haag.

Bij het bestellen van onze heerlijke Indonesische catering, heeft u zelf de mogelijkheid om uw eigen gerechten samen te stellen. U kunt namelijk uw eigen samenstelling maken op basis van de heerlijke Indonesische gerechten dat Indische catering Den Haag aanbiedt. De gerechten kunt u onder andere vinden op de menu kaart van Indische catering Den haag. Tevens heeft u de mogelijkheid om zelf aan te geven hoeveel gerechten u wilt bij uw catering. Heeft u nooit eerder een indonesische catering besteld? Of bent u benieuwd welke combinaties qua gerechten het beste op elkaar aansluiten? Dan geeft Indische catering Den Haag u hier graag meer informatie over. U kunt contact nemen met ons door te klikken op de button contact.