Lunchbox    ::    Over ons    ::    Indische Catering    ::    Indonesische Catering    ::    Foto gallerij        

Arrangementen
Heeft u een bruiloft, verjaardag of vergadering? Bij elk arrangement denkt onze crew bij uw indische catering met u mee aan de service, uitstraling en kwaliteit.

Indonesische catering Amsterdam

Het nadeel van gastheer of gastvrouw zijn is dat u vaak zelf vergeet om te genieten van de gelegenheid. U bent constant in de weer om uw gasten van hapjes te voorzien en hun glas gevuld te houden. U moet alles strak inplannen om te zorgen dat het evenement soepeltjes verloopt en iedereen tevreden is. Zou het overigens niet de eerste keer zijn dat u de hele dag en avond in de keuken staat, waarna blijkt dat u zich toch heeft verkeken op het aantal personen en de hoeveelheid eten die u in huis heeft gehaald? Drama! Wanneer de laatste gasten de deur uit zijn, ploft u uitgeput neer. Waarom wilde u ook alweer iets organiseren? U heeft er zelf nauwelijks van kunnen genieten.

 

Hoe fijn zou het toch zijn als u wat hulp had bij de organisatie van uw feest of evenement, wellicht een paar mensen die u konden helpen bij het bereiden en serveren van het eten... Wel, wat dacht u van onze Indonesische catering Amsterdam?

Indonesische catering amsterdam

Uw feestjes en partijen altijd een succes met Indonesische catering Amsterdam

Caterindo is gespecialiseerd in Indonesische catering Amsterdam. Wij hebben een schitterende menukaart die u ongetwijfeld zal laten watertanden. Vlees-, groente- en vegetarische gerechten behoren tot de mogelijkheden. Organiseert u een borrel of doet u liever kleine hapjes in plaats van complete gerechten? Ook daarbij kunnen we u helpen. We hebben overheerlijke snacks, waaronder loempia’s, deegpasteitjes, Indonesische kippensoep en niet te vergeten onze gebakken banaan!

Bovendien kunnen we ook typisch Indonesische drankjes voor u verzorgen, zoals bijvoorbeeld Es Kelapa Muda, een ijscocktail met siroop en geraspte kokos. Zo is uw hele diner of borrel in Indonesische sferen!

 

Indonesische catering Amsterdam gaat verder dan alleen koken

Al ons eten wordt met grote zorg en passie bereidt. En dat proeft u. Maar we kunnen meer voor u betekenen. Wellicht bent u allang blij dat het koken u uit handen wordt genomen en red u het verder zelf wel. Maar wanneer u een groot evenement organiseert, is het ook wel fijn om wat extra handen in de buurt te hebben voor de bediening van het eten. Indonesische catering Amsterdam kan haar catering ook met personeel leveren. Op die manier worden u en uw gasten op jullie wenken bediend!

 

Om uw gelegenheid nog sfeervoller te maken, kan Indonesische catering Amsterdam ook Indonesische decoraties, muziek en dans verzorgen. U kunt het dus zo gek maken als u zelf wilt.