Lunchbox    ::    Over ons    ::    Indische Catering    ::    Indonesische Catering    ::    Foto gallerij        

Arrangementen
Heeft u een bruiloft, verjaardag of vergadering? Bij elk arrangement denkt onze crew bij uw indische catering met u mee aan de service, uitstraling en kwaliteit.

Indonesische catering bestellen

indonesische catering gerechtenWilt u Indonesische catering bestellen, dan bent u bij Caterindo aan het juiste adres. Bij ons kunt u namelijk heel gemakkelijk online Indonesische catering bestellen. Wij beschikken over ruime ervaring in het cateren van bedrijfsevenementen, particuliere gelegenheden en evenementen en kunnen u van een gedegen advies voorzien.

 

Diverse invloeden
De Indonesische keuken is sterk beïnvloed door de Nederlandse, Portugese, Chinese, Indiase en Arabische keuken. Wist u overigens dat de Indonesische rijsttafel werd geïntroduceerd door de Nederlanders? Ieder eiland in Indonesië heeft ook weer haar eigen specifieke gerechten en smaken. Op Sumatra is het eten bijvoorbeeld erg pittig van smaak. Javaanse gerechten zijn een stuk milder en eerder zoeter van smaak. De Sudanese keuken lijkt op de Sumatraanse, maar is iets minder pittig en er wordt meer gebruik gemaakt van kruiden. Bij gerechten uit Minhasa wordt weer gebruik gemaakt van bijzondere diersoorten. Balinese gerechten bevatten, hoewel Bali door zee omgeven wordt, opvallend weinig vis. Dit zou komen doordat de Balinezen geloven dat er ook demonen in de zee huizen.

 

Online bestellen

Indonesische catering bestellen kunt u simpel en snel via de website van Caterindo doen. Op de menupagina vindt u een compleet overzicht van al onze catering menu’s. Hier kunt u op uw gemak een keuze uit maken. Daarna is het slechts een kwestie van het offerteformuliertje even invullen. Hierin kunt u de basisgerechten en menu’s van uw keuze aanvinken en aangeven voor welke datum u de Indonesische catering bestellen wilt. Ook kunt u het afleveradres en het aantal personen dat u verwacht invullen. Wij zullen uw offerteaanvraag zorgvuldig doornemen en vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Het aanvragen van een offerte is overigens geheel vrijblijvend.

 

Zelf uw menu samenstellen

Naast de zorgvuldig samengestelde menu’s op onze website kunt u er tevens voor kiezen om zelf uw menu samen te stellen. Hierbij kiest u eerst één of meerdere basisgerechten. Vervolgens kunt u hier diverse vlees-, kip-, vis-, groenten- en vegetarische gerechten aan toevoegen. We hebben zelfs veganistische gerechten! Uw zelf samengestelde menu kunt u telefonisch aan ons doorgeven. Wij zullen er dan voor zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld wordt. Indonesische catering bestellen is nog nooit zo makkelijk geweest!