Lunchbox    ::    Over ons    ::    Indische Catering    ::    Indonesische Catering    ::    Foto gallerij        

Arrangementen
Heeft u een bruiloft, verjaardag of vergadering? Bij elk arrangement denkt onze crew bij uw indische catering met u mee aan de service, uitstraling en kwaliteit.

Indonesisch catering buffet

Wanneer u kiest voor een Indonesisch catering buffet van Caterindo verzorgen wij een grote tafel met allemaal verschillende hapjes. Uw gasten kunnen dan met een bord langs de tafel lopen en opscheppen wat ze lekker vinden. Zij kunnen vervolgens op hun gemak gaan eten en eventueel tussendoor nog meer opscheppen.

 

indonesisch catering buffetEén van de grote voordelen van een Indonesisch catering buffet is dat uw gasten zelf kunnen uitkiezen wat ze lekker vinden en hoeveel ze willen eten. Ze krijgen de mogelijkheid om op hun gemak het buffet te bekijken en zelf te bepalen wat ze op hun bord scheppen en hoeveel. Niemand wordt iets voorgeschoteld wat hij of zij niet lust. Dit schept een ontspannen sfeer en zorgt dat uw gasten optimaal kunnen genieten van hun eten.

 

Een ander voordeel van een Indonesisch buffet ten opzichte van een vastgesteld menu is dat het men de kans geeft om nieuwe, onbekende dingen uit te proberen die ze anders nooit geprobeerd zouden hebben. Wanneer we van een menu af bestellen, hebben we de neiging om te kiezen voor gerechten waar we al bekend mee zijn en waarvan we zeker weten dat we het lekker vinden. Bij een Indonesisch buffet daarentegen, kunnen we gemakkelijk nieuwe dingen uitproberen en kunnen we gerust nog een keer langslopen als er we toch iets opgeschept blijken te hebben wat we niet zo lekker vinden.

 

Een Indonesisch buffet is de ideale manier om uw verschillende gasten van eten te voorzien. Het biedt alle gasten de gelegenheid om alle aanwezige gerechten te proeven, net zo vaak als zij willen. Iedereen zal dus tevreden en voldaan zijn na het eten. Een Indonesisch buffet is ideaal, zowel voor mensen die een strikt dieet volgens als voor mensen die een schijnbaar onstilbare trek hebben.

 

Daar komt nog een ander voordeel bij. Een Indonesisch buffet betekent dat gasten makkelijker rondlopen met eten. Ze zijn niet plaatsgebonden en kunnen daardoor gemakkelijker met andere gasten socialiseren. Deze vorm van catering zorgt ook voor minder voedselverspilling.

 

Indonesisch catering buffet bestellen

Heeft u interesse in een Indonesisch catering buffet, dan kunt u het offerteformulier op de website invullen. Dit is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets. Uiteraard kunt u ons ook altijd even bellen! Wij beantwoorden graag al uw vragen.