Lunchbox    ::    Over ons    ::    Indische Catering    ::    Indonesische Catering    ::    Foto gallerij        


Ieder evenement kent zijn eigen doelstellingen.

Zo heeft Caterindo ook besloten om voor elk arrangement dé indische catering samen te stellen die uw avond compleet maakt.

Heeft u een bruiloft, verjaardag of vergadering? Bij elk arrangement denkt onze crew bij uw indische catering met u mee aan de service, uitstraling en kwaliteit.


Indische Catering Amsterdam

foto3

Iets te vieren met vrienden, familie of collega's? Daar hoort lekker eten bij! Verwen uw gasten en uzelf en geef de catering uit handen aan Caterindo.

Heerlijke Indische gerechten en de beste service tegen een scherpe prijs. Onze medewerkers staan voor u klaar om uw gasten te bedienen.


Uw Indische menu!

foto2

Uw wensen staan centraal. We stellen het menu samen met u samen zodat er voor ieder van uw gasten iets lekkers op tafel staat. Bovendien verzorgen wij ook meer dan alleen het Indische eten.

Dus voor elke gelegenheid in Amsterdam verzorgt Caterindo de beste Indische cateringservice! Neem snel contact op!

Indische catering Amsterdam verzorgd uw catering

Bent u opzoek naar een bedrijf dat ervaring heeft met het verzorgen van een Indonesische catering? Dan bent u bij Indische catering Amsterdam aan het juiste adres. Wij verzorgen namelijk Indonesische caterings. Indische catering Amsterdam heeft al tientallen jaren ervaring met het verzorgen van Indonesische caterings. Indische catering Amsterdam neemt al uw zorgen uit handen op het gebied van het serveren van eten, zodat u alleen nog maar kunt genieten van het overheerlijke eten wat Indische catering Amsterdam voor u heeft verzorgd.

Meest verse ingrediënten bij Indische catering Amsterdam

Lekker eten is natuurlijk altijd fijn en met name als u dit moet serveren aan uw gasten. Daarom bent u bij Indische catering Amsterdam aan het juiste adres. Indische catering Amsterdam vindt het namelijk van belang dat er dagelijks gebruik wordt gemaakt van de meest verse ingrediënten. Doordat Indische catering Amsterdam gebruik maakt van de meest verse ingrediënten zal het kwaliteit van het eten zeer goed zijn. Tevens vindt Indische catering Amsterdam het van belang dat het eten dagelijks vers geserveerd wordt. Door de meest verse ingrediënten en het dagverse gerechten zult u een overheerlijke smaak sensatie meemaken.