Lunchbox    ::    Over ons    ::    Indische Catering    ::    Indonesische Catering    ::    Foto gallerij        


Ieder evenement kent zijn eigen doelstellingen.

Zo heeft Caterindo ook besloten om voor elk arrangement dé indische catering samen te stellen die uw avond compleet maakt.

Heeft u een bruiloft, verjaardag of vergadering? Bij elk arrangement denkt onze crew bij uw indische catering met u mee aan de service, uitstraling en kwaliteit.

Indonesische cateraar

Indonesische cateraar 

Geeft u een feest en wilt u graag genieten van de gerechten van de Indonesische cateraar? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! De Indonesische cateraar verzorgd de gehele catering van uw feest. Geeft u een groot feest zoals een bruiloft of een klein familiefeest van ongeveer 10 personen? Wij van de Indonesische cateraar helpen u graag! De Indonesische cateraar levert kwaliteit voor een betaalbare prijs!

Ook inzetbaar voor uw bedrijfsfeesten

Ook voor zakelijke evenementen zoals bedrijfsfeesten bent u bij de Indische cateraar aan het juiste adres! Wij zijn de ideale partner als het gaat om het leveren van Indische catering op uw bedrijfsfeest. Met de catering van de Indonesische cateraar komt het helemaal goed en weet u dat uw gasten met een gevulde maag uw evenement verlaten. Naast Indonesische catering maken wij graaf uw evenement af met verschillende extra’s zoals bijvoorbeeld, Indonesische muziek, dans en bedienend personeel gekleed in traditionele Indonesische kledendracht.