Lunchbox    ::    Over ons    ::    Indische Catering    ::    Indonesische Catering    ::    Foto gallerij        

Arrangementen
Heeft u een bruiloft, verjaardag of vergadering? Bij elk arrangement denkt onze crew bij uw indische catering met u mee aan de service, uitstraling en kwaliteit.

Indonesische catering Heemstede

Caterindo is al jaren hét adres voor Indonesische catering in Nederland. Wij cateren allerlei feesten, evenementen en bijeenkomsten. Het organiseren van een feest of evenement vergt veel tijd. Maak het uzelf gemakkelijk en laat de zorg voor het eten aan ons over! Groot of kleinschalig, het maakt niet uit. Wanneer u voor ons kiest maken we samen een enorm succes van uw gelegenheid!

Onze gerechten

Wanneer u kiest voor Indonesische catering Heemstede dan heeft u meer keuze dan u zich kunt voorstellen. Of u nu de voorkeur geeft aan Indonesische vleesgerechten, visgerechten, groentegerechten of vegetarische gerechten, Caterindo biedt voor ieder wat wils. U heeft de keuze uit diverse menu’s, maar u heeft ook de mogelijkheid om zelf een menu samen te stellen. Het is maar net waar u zelf de voorkeur aan geeft!

Indonesische catering op maat

Heeft u specifieke wensen met betrekking tot de catering van uw evenement? Is er iemand in uw gezelschap die een voedselallergie heeft of iets niet lust? Geen probleem! De cateringmenu’s van onze Indonesische catering Heemstede worden aan de hand van uw persoonlijke wensen en behoeften samengesteld. Zo krijgt u altijd precies wat u hebben wilt.

 

Indonesische catering HeemstedeKwaliteit voor een eerlijke prijs

Wanneer u gebruik maakt van onze Indonesische catering Heemstede, dan bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit. Wij hebben een grote liefde voor Indonesisch eten, en dat proeft u. Wij bereiden al onze gerechten met de grootste zorg en leveren het warm bij u aan in shaving dishes. U kunt dus direct aan tafel!

Goed Indonesisch eten hoeft niet duur te zijn, vinden wij. Om ook onze klanten met een wat krapper budget tegemoet te komen, hebben we diverse menu’s samengesteld, elk menu in een andere prijsklasse. Zo kunt u zelf bepalen hoe luxe u het wilt hebben!

 

Offerte aanvragen?

Heeft u interesse in de diensten van Indonesische catering Heemstede, dan kunt u bij ons een offerte aanvragen. Dit kunt u gewoon online doen, via het aanvraagformulier op onze website. Wij zullen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling nemen en nemen dan contact met u op om de details met u door te spreken.