Lunchbox    ::    Over ons    ::    Indische Catering    ::    Indonesische Catering    ::    Foto gallerij        


Ieder evenement kent zijn eigen doelstellingen.

Zo heeft Caterindo ook besloten om voor elk arrangement dé indische catering samen te stellen die uw avond compleet maakt.

Heeft u een bruiloft, verjaardag of vergadering? Bij elk arrangement denkt onze crew bij uw indische catering met u mee aan de service, uitstraling en kwaliteit.

Indische Catering Hoofddorp

foto4INDISCHE CATERING HOOFDDORP - Je hebt een partijtje, een bruiloft, een bedrijfsuitje of u wilt lekker eten met uw vrienden/familie?  Dan zal Caterindo er voor zorgen dat alles naar zijn zin gaat! Bij elk arrangement denkt onze crew bij uw indische catering met u mee aan de service, uitstraling en kwaliteit.

De overheerlijke Indische gerechten worden door onze ervaren medewerkers gemaakt. Deze medewerkers zijn al langer dan 15 jaar actief in dit branche en weten je heel goed te vermaken. Zo heeft Caterindo ook besloten om voor elk arrangement dé indische catering samen te stellen die uw avond compleet maakt.


Bestel Indische Catering!

foto2

Eten is erg belangrijk om het een succes te maken voor een feestelijke gelegenheid. Om een catering te verzorgen is het erg belangrijk dat de sfeer ook goed is. Daarnaast heeft het ook een waardering voor de gene die het feest heeft georganisseerd. In de loop van de jaren zijn wij er achter gekomen dat klanten steeds meer gebruik maken van een andere keuken dan de Nederlandse.


Indische catering Hoofddorp neemt uw zorg uit handen

Indische catering Hoofddorp neemt al uw zorgen uit handen op het gebied van Indonesisch eten. Indische catering Hoofddorp zorgt er namelijk voor dat er gebruik wordt gemaakt van de meest verse ingrediënten, ook zal de Indische catering dagvers klaargemaakt worden. Daarnaast vindt Indische catering Hoofddorp het belangrijk dat de gasten zich geen zorgen meer hoeven te maken wat betreft het eten. Doordat Indische catering Hoofddorp jaren lang ervaring heeft met het verzorgen en bereiden van Indische caterings, weet Indische catering Hoofddorp precies wat zij moeten doen om al uw zorgen uit handen te nemen.


Bij Indische catering Hoofddorp beslist u zelf uw samenstelling

Een Indische catering bestaat uit diverse Indonesische gerechten, waarbij u zelf de mogelijkheid heeft om uw catering samen te stellen. U heeft zelf de mogelijkheid om diverse combinaties samen te stellen. Natuurlijk zal Indische catering Hoofddorp u advies geven welke Indonesische gerechten het beste op elkaar aansluit. U kunt uw al uw wensen aan Indische catering Hoofddorp doorgeven en wij zullen ons uiterste best doen om uw wens in vervulling te laten gaan. Daarnaast vinden wij het zeer belangrijk om te communiceren met de klant, mocht u enthousiast zijn geworden over Indische catering Hoofddorp en heeft u nog meer vragen over de Indische catering, dan kunt u gerust contact opnemen met Indische catering Hoofddorp.