Lunchbox    ::    Over ons    ::    Indische Catering    ::    Indonesische Catering    ::    Foto gallerij        

Arrangementen
Heeft u een bruiloft, verjaardag of vergadering? Bij elk arrangement denkt onze crew bij uw indische catering met u mee aan de service, uitstraling en kwaliteit.

Indonesische catering hapjes

indonesische catering hapjesNiet elke gelegenheid leent zich voor een uitgebreid diner. Het kan ook zijn dat u een bedrijfsborrel, een kleinschalig receptie of een gelegenheid die ’s middags plaatsvindt organiseert. In dergelijke gevallen bieden de Indonesische catering hapjes van Caterindo uitkomst! Wij kunnen al voor groepen vanaf 15 personen de catering verzorgen. Al onze Indonesische catering hapjes worden met de grootste zorg, liefde en aandacht bereidt. En dat proeft u! Onze Indonesische catering hapjes kunnen overigens ook uitstekend dienen als aanvulling op onze Indonesische catering menu’s.

 

Authentieke Indonesische hapjes en drankjes

In Indonesië houdt men niet echt rekening met etenstijden zoals wij dat in Westerse landen doen. Men eet als men trek heeft, de hele dag door. Indonesische hapjes zijn dan ook erg populair. En niet alleen in Indonesië! Ook in Nederland is men dol op Indonesische hapjes.

Indonesische catering hapjes kunnen bestaan uit bijvoorbeeld loempia’s, satéspiesjes, gefrituurde deegpasteitjes of gebakken banaan. Ook hebben wij een overheerlijke spekkoek die zeker niet mag missen als u Indonesische catering hapjes serveert. En wat dacht u van onze typisch Indonesische drankjes? We hebben overheerlijke Indonesische dessertdrankjes en cocktails waar uw gasten dol op zullen zijn.

 

Extra service

Het serveren van Indonesische catering hapjes bij uw feestje, borrel of evenement is natuurlijk extra leuk wanneer het geheel ook leuk aangekleed wordt! Ook daarbij kan Caterindo u van dienst zijn. Wij kunnen de Indonesische catering hapjes aanvullen met allerlei extra diensten, zoals muziek, dans en Indonesische versieringen. Uiteraard behoort ook het inhuren van bedienend personeel tot de mogelijkheden. Heeft u speciale wensen, dan horen wij dit graag van u.

 

Indonesische catering hapjes bestellen

Wilt u ook Indonesische catering hapjes bestellen voor uw bedrijfsborrel, vergadering of verjaardag? Caterindo is u graag van dienst! Vraag vandaag nog een offerte aan of bel ons voor meer informatie. Meteen telefonisch bestellen kan natuurlijk ook! Bij ons bent u altijd verzekerd van een uitstekende kwaliteit en een geweldige service tegen een eerlijke prijs.

Samen met u kunnen we van uw evenement een onvergetelijke ervaring maken.