Lunchbox    ::    Over ons    ::    Indische Catering    ::    Indonesische Catering    ::    Foto gallerij        

Arrangementen
Heeft u een bruiloft, verjaardag of vergadering? Bij elk arrangement denkt onze crew bij uw indische catering met u mee aan de service, uitstraling en kwaliteit.

Heerlijke Indonesische catering

heerlijke indonesische cateringWanneer u een feestje of evenement organiseert, wilt u natuurlijk dat alles tot in de puntjes geregeld is. Dat geldt met name voor het eten! Ten slotte wilt u dat al uw gasten voldaan en tevreden weer naar huis toe gaan.

 

Heerlijke Indonesische catering van Caterindo

Wanneer u de zorg voor het eten wilt uitbesteden, dan kunt u bij Caterindo terecht voor heerlijke Indonesische catering.

Caterindo is al jaren hét adres voor heerlijke Indonesische catering. Wij hebben een ruime ervaring met de catering van bedrijfsfeestjes, borrels, verjaardagen, familiefeesten, jubilea, bruiloften en grote evenementen. Bij ons bent u verzekerd van een uitstekende service en heerlijke Indonesische catering, allemaal tegen een eerlijke prijs.

 

De Indonesische keuken – gevarieerd en smaakvol

Indonesische catering is ideaal voor iedere gelegenheid, want de Indonesische keuken is zeer gevarieerd. De Indonesische keuken heeft invloeden uit China, India, Nederland en enkele Arabische landen. In de Indonesische keuken wordt veel gebruik gemaakt van kruiden, waaronder komijn, gember, korianderzaden, citroengras en laos. Daarnaast wordt er veel gebruik gemaakt van knoflook, sambal, uien, ketjap (sojasaus) en kokosmelk. Als basisgerecht wordt veelal rijst gebruikt, maar ook bami is erg populair. De basisgerechten worden aangevuld met een vlees- of visgerecht en een sajoer (groentegerecht). Vaak krijgt men er een gekookt eitje bij. Ook vegetarische gerechten zijn mogelijk in de Indonesische keuken. Hierbij wordt voornamelijk gebruikt gemaakt van tempé en tahoe (de Indonesische benaming voor tofu). Als bijgerecht wordt er meestal kroepoek of atjar geserveerd.

 

Extra service

Caterindo biedt meer dan alleen heerlijke Indonesische catering. Wij willen u graag voorzien van een complete service. Daarom kunnen wij naast het verzorgen van het eten, indien u dat wenst, ook zorgen voor extra service. Hierbij kunt u denken aan bedienend personeel en Indonesische decoraties, maar ook aan passende muziek en dans. Kortom, u kunt het zo gek maken als u zelf wilt. Wilt u meer weten over de mogelijkheden met betrekking tot onze extra diensten, neemt u dan gerust contact op met Caterindo. Wij staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

 

Offerte aanvragen

Wilt u graag gebruik maken van onze diensten op het gebied van heerlijke Indonesische catering, dan kunt u bij ons een offerte aanvragen. Dit is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.