Lunchbox    ::    Over ons    ::    Indische Catering    ::    Indonesische Catering    ::    Foto gallerij        

Arrangementen
Heeft u een bruiloft, verjaardag of vergadering? Bij elk arrangement denkt onze crew bij uw indische catering met u mee aan de service, uitstraling en kwaliteit.

Indonesische catering Hoofddorp

Een feestje organiseren voor 15 personen of meer is veel werk. Laat de catering daarom verzorgen door Caterindo! Deze Indonesische catering in Hoofddorp is al jaren gespecialiseerd in Indonesische catering van feesten, gelegenheden en evenementen. Groot of kleinschalig, het maakt niet uit. Wanneer u voor ons kiest maken we samen een enorm succes van uw gelegenheid!

 

Indonesische catering op maat

Geen twee personen zijn hetzelfde. Iedereen heeft weer andere voorkeuren, behoeften en wensen als het op eten aankomt. Nu kan het zijn dat u dit als een belemmering ziet, maar bij Indonesische catering Hoofddorp vinden we het geen enkel probleem. Ook niet wanneer het gaat om een gezelschap van een paar honderd man! Sterker nog, wij bieden Indonesische catering op maat. Dat houdt in dat we voor elke gelegenheid een speciaal arrangement samenstellen. Heeft iemand een allergie voor een bepaald ingrediënten, of zijn er vegetariërs in het gezelschap? Dan passen we daar gewoon het menu op aan. U hoeft het ons alleen maar even door te geven in het aanvraagformulier. Daar doen we echt niet moeilijk over!

 

Indonesische catering HoofddorpIndonesische catering Hoofddorp online bestellen

Om het bestelproces zo snel en efficiënt mogelijk te laten verlopen, bieden wij u de mogelijkheid om uw Indonesische catering Hoofddorp online te bestellen. U vult simpelweg het formulier op onze website in, met daarin uw gegevens, de menu’s die u wilt bestellen, het aantal personen, de datum en het tijdstip van de levering en het adres waar de catering naar toe moet. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een offerte van ons toegestuurd. Heeft u nog specifieke vragen of geeft u toch de voorkeur aan telefonisch contact, dan kunt u ons natuurlijk ook gewoon eventjes bellen op 020 - 6119261.

Indonesische catering in Hoofddorp of elders

Naast Indonesische catering in Hoofddorp kunnen wij ook uw catering verzorgen in Amsterdam, Haarlem, Utrecht, Den Haag, Rotterdam en vele andere locaties. In het aanvraagformulier kunt u aangeven wanneer, hoe laat en op welk adres u het eten afgeleverd wilt hebben. Wij zorgen er dan voor dat het niet alleen vers, maar ook warm bij u aankomt.