Lunchbox    ::    Over ons    ::    Indische Catering    ::    Indonesische Catering    ::    Foto gallerij        

Arrangementen
Heeft u een bruiloft, verjaardag of vergadering? Bij elk arrangement denkt onze crew bij uw indische catering met u mee aan de service, uitstraling en kwaliteit.

Indonesische catering Amstelveen

Wilt u zich graag een keertje culinair in de watten laten leggen? Met uw vrienden of familie genieten van een compleet verzorgd diner? En dat alles zonder dat u zich druk hoeft te maken om de afwas? Dan bent u bij Indonesische catering Amstelveen aan het juiste adres!

 

Indonesische specialiteiten, met liefde bereid

Bij Indonesische catering Amstelveen hebben we een passie voor koken. En dan met name voor Indonesische eten. Wij bereiden alle gerechten met liefde, uiteraard op de authentieke Indonesische wijze. Wie ooit eens bij een van onze toko’s eten heeft bestelt, of gebruik heeft gemaakt van onze cateringservice, kan dit bevestigen. Onze Indonesische catering Amstelveen is ontstaan uit onze wens om de Indonesische cultuur dichterbij te halen en iedereen de mogelijkheid te geven om de authentieke sfeer van Indonesië te proeven.

 

Verse en smakelijke Indonesische gerechten

Wie een beetje verstand heeft van Indonesisch eten, weet dat de smaak en kwaliteit van het eten voor een groot deel afhankelijk zijn van de versheid van de ingrediënten. Daarom werken we bij Indonesische catering Amstelveen uitsluitend met de meest verse producten. Uw eten wordt in shaving dishes warm bij u afgeleverd, zodat u altijd verzekerd bent van verse en smakelijke Indonesische gerechten.

 

Indonesische catering AmstelveenIndonesische catering in Amstelveen en andere locaties

Caterindo biedt niet alleen Indonesische catering in Amstelveen. U kunt namelijk ook op vele andere locaties van onze diensten gebruik maken. Of u nu een feestje geeft in Amsterdam, een personeelsborrel organiseert in Utrecht, of een grote bruiloft coördineert in Haarlem, wij kunnen u op elke gewenste plek laten genieten van onze overheerlijke Indonesische catering.

 Vrijblijvend offerte aanvragen voor Indonesische catering Amstelveen

Door gebruik te maken van ons online offerteformulier kunt u, geheel vrijblijvend, een offerte aanvragen voor uw feest of evenement. U kunt hierin aangeven voor hoeveel personen er eten bereid moet worden, welke menu’s u heeft uitgezocht en op welke datum en welk tijdstip het eten afgeleverd moet worden. Ook kunt u via het formulier eventuele specifieke wensen kenbaar maken met betrekking tot Indonesische catering Amstelveen. Heeft u toch liever telefonisch contact, dan mag u ons natuurlijk ook even bellen! Wij beantwoorden graag al uw vragen.