Lunchbox    ::    Over ons    ::    Indische Catering    ::    Indonesische Catering    ::    Foto gallerij        

Arrangementen
Heeft u een bruiloft, verjaardag of vergadering? Bij elk arrangement denkt onze crew bij uw indische catering met u mee aan de service, uitstraling en kwaliteit.

Indonesisch buffet

indonesisch buffetBij een buffet denken we meestal aan grote schalen met eten en ruim de tijd nemen om te eten. Een Indonesisch buffet van Caterindo is ideaal wanneer u een grote hoeveelheid mensen te gast krijgt, wanneer u niet gebonden wilt zijn aan vaste etenstijden of wanneer u uw gasten de vrijheid wilt geven om te eten waar zij zin in hebben.

 

De voordelen van een Indonesisch buffet

De meest voor de hand liggende reden om te kiezen voor een Indonesisch buffet is dat u een grote hoeveelheid mensen te eten kunt geven met een minimale hoeveelheid aan personeel. Maar er zitten nog meer voordelen verbonden aan een Indonesisch buffet.

 

A la carte eten forceert mensen om een beslissing te maken. Normaal gesproken zou u geen vijf verschillende gerechten bestellen om variëteit in uw maaltijd te brengen – u kiest er slechts één. Om deze reden bestellen veel mensen vaak een ‘zwaar’ gerecht, iets dat zoveel mogelijk vult, om hun honger te stillen. Eten we van een buffet, dan stellen we meestal een veel meer gebalanceerde maaltijd samen. We vullen ons bord met groenten, vlees, fruit, stukjes brood of kroepoek en andere kleine hapjes, omdat we van alles wat willen proberen.

Het is dus een stuk gemakkelijker om een gebalanceerde maaltijd te eten als u niet aan een specifiek menu vast zit. Met een Indonesisch buffet heeft u vrije toegang tot alles wat u nodig heeft en u kunt zelf kiezen wat u lekker vindt. Omdat u onbeperkte toegang heeft tot diverse voedselsoorten, kunt u pakken wat u wilt in de hoeveelheden die bij u passen.

Uw gasten zullen de grote keuze aan gerechten ongetwijfeld waarderen!

 

Offerte Indonesisch buffet

Bent u overtuigd van de voordelen van een Indonesisch buffet, dan ontvangen wij graag uw offerteaanvraag. Natuurlijk mag u ons ook altijd even bellen! U kunt dan ook meteen eventuele specifieke wensen aan ons doorgeven. Wij zullen uw offerteaanvraag zorgvuldig doornemen en vervolgens contact met u opnemen. Een offerte aanvragen voor een Indonesisch buffet is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.