Lunchbox    ::    Over ons    ::    Indische Catering    ::    Indonesische Catering    ::    Foto gallerij        

Arrangementen
Heeft u een bruiloft, verjaardag of vergadering? Bij elk arrangement denkt onze crew bij uw indische catering met u mee aan de service, uitstraling en kwaliteit.

Indonesisch catering Den haag

Bent u ook zo gek op Indonesisch eten? Laat de catering voor uw feest of evenement dan verzorgen door Caterindo! Wij zijn een Indonesisch catering bedrijf in Den Haag en kunnen u van dienst zijn bij alle denkbare gelegenheden. Van gezellige familiefeestjes en verjaardagen tot formele bedrijfsuitjes en grootschalige trouwfeesten, met Caterindo wordt het sowieso een succes.

 

Indonesisch catering Den Haag: passie voor Indonesië

Iedereen in onze crew heeft een ding gemeen: een passie voor Indonesië en Indonesisch eten. En dat zult u zeker merken. Onze gerechten worden met de grootste zorg en vakkundigheid bereidt. We gebruiken de meest verse ingrediënten en besteden veel aandacht aan de presentatie van het eten. Uw gasten zullen ongetwijfeld onder de indruk zijn!

 

Indonesisch catering Den haagIndonesisch catering zoals u het wilt

Heeft u een aantal kieskeurige mensen in uw gezelschap? Lust iemand iets niet? Of heeft u de voorkeur voor iets speciaals? Daar draaien wij onze hand niet voor om! Bij ons Indonesisch catering bedrijf in Den Haag bepaald u wat er op tafel komt te staan. Speciale wensen kunt u gewoon aan ons doorgeven. U heeft zelfs de mogelijkheid om uw eigen catering menu’s samen te stellen. Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is, neemt u dan gerust even contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

 

Etentje met het werk? Kies Indonesisch catering Den Haag!

Het organiseren van een etentje of borrel met uw collega’s stelt u in de gelegenheid om elkaar buiten de werkvloer te leren kennen. Het werkt bovendien motiverend en is bevorderlijk voor de sfeer in een bedrijf. Indonesisch catering Den Haag heeft een ruime ervaring met het cateren van zakelijke diners, personeelsborrels en bedrijfsuitjes. Wij kunnen u en uw gezelschap een fantastische avond bezorgen. Heeft u daar speciale wensen bij? Daar doen we helemaal niet moeilijk over bij Indonesisch catering Den Haag. U bepaald wanneer, waar en wat er op tafel komt te staan. Neemt u op uw gemak eens een kijkje bij onze diverse menu’s. Daar loopt het water u toch van in de mond? Kies voor Indonesisch catering Den Haag en vraag direct een offerte aan!