Lunchbox    ::    Over ons    ::    Indische Catering    ::    Indonesische Catering    ::    Foto gallerij        


Ieder evenement kent zijn eigen doelstellingen.

Zo heeft Caterindo ook besloten om voor elk arrangement dé indische catering samen te stellen die uw avond compleet maakt.

Heeft u een bruiloft, verjaardag of vergadering? Bij elk arrangement denkt onze crew bij uw indische catering met u mee aan de service, uitstraling en kwaliteit.

Indische Arrangementen

img9Caterindo, uw partner bij zakelijke relaties
Bij uw zakelijke relaties staat voor Caterindo - naast de indische catering - het doel van uw evenement centraal. Met professionele bediening stellen wij u en uw zakelijke relaties met behulp van de betoverende indonesische keuken uiterst tevreden.Ook kunnen wij naast het eten uw catering aanvullen met verschillende extra's zoals:bedienend personeel,Indonesische decoratie,muziek en dans. U kunt online een indische catering offerte aanvragen voor uw zakelijke relaties!img9Indische catering voor privé aangelegenheden
Wilt u uw gezin of vrienden verrassen met een onvergetelijke avond gezellig met zijn allen aan tafel, terwijl niemand de zorg hoeft te dragen over het koken en afwassen? Wij zien het als plicht om Indonesie dichterbij te brengen met onze verschillende soorten indische catering waaruit u uw speciale menu kunt samenstellen.
U kunt online een offerte aanvraag doen voor indische catering.


img9Indische catering voor feesten, verjaardagen en trouwerijen
Voor bijzondere evenementen staat Caterindo van begin tot einde met de meest authentieke indische catering voor u klaar. Uw wensen en behoeften zijn onze topprioriteiten. Samen komen we tot de beste inspiratie en motivatie voor een onvergetelijk evenement voor u en uw gasten. Vraag hier een catering offerte aan!