Lunchbox    ::    Over ons    ::    Indische Catering    ::    Indonesische Catering    ::    Foto gallerij        


Ieder evenement kent zijn eigen doelstellingen.

Zo heeft Caterindo ook besloten om voor elk arrangement dé indische catering samen te stellen die uw avond compleet maakt.

Heeft u een bruiloft, verjaardag of vergadering? Bij elk arrangement denkt onze crew bij uw indische catering met u mee aan de service, uitstraling en kwaliteit.

Indische catering Rotterdam

Indische catering Rotterdam 

Heeft u binnenkort iets te vieren? Bijvoorbeeld een verjaardag, jubileum of misschien wel uw trouwdag dan is Indische catering Rotterdam de oplossing voor u om uw feest te doen slagen. De gerechten van Indische catering Rotterdam worden op authentieke Indische wijze bereidt. Bij Indische catering Rotterdam is er voor ieder wat wils, wij hebben namelijk een erg breed assortiment aan kruiden en specerijen, de welbekende soto ajam, vleesgerechten, lekkere zelfgemaakte snacks, kipgerechten,  vis-, en heerlijke groente en vegetarische gerechten!

Kwaliteit bij Indische catering Rotterdam

Wij van indische catering Rotterdam vinden het erg belangrijk dat onze gerechten bereidt worden met verse kwalitatieve producten, en dat vindt u terug in de smaak van onze heerlijke gerechten. Bovendien betaald u bij Indische catering Rotterdam nooit teveel! Wij denken graag met u mee. Indische catering Rotterdam werkt zeer persoonlijk en daarom zullen onze mensen u met alle plezier bedienen op uw feest om uw feest tot een zo groot mogelijk succes te maken.


Indische catering Rotterdam

Indische catering Rotterdam verzorgt uw Indonesische catering
Bent u opzoek naar het juiste bedrijf dat Indonesische caterings verzorgt? Dan bent u bij Indische catering Rotterdam aan het juiste adres! Wij verzorgen namelijk diverse Indonesische caterings, waarbij wij de smaak en kwaliteit van het eten het belangrijkste vinden. Bij Indische catering Rotterdam heeft u keus uit vele verschillende Indonesische gerechten, u zult verrast worden door de heerlijke smaken en de meest verse specerijen dat Indische catering Rotterdam gebruikt. Mocht u niet exact weten of twijfelt welke gerechten het beste op elkaar zullen aansluiten dan geeft Indische catering Rotterdam hier graag meer advies over.

Indische catering Rotterdam vindt kwaliteit het belangrijkst

Indische catering Rotterdam vindt de kwaliteit van het Indonesische eten zeer belangrijk. Daarom zorgt Indische catering Rotterdam er voor dat er gebruik wordt gemaakt van de meest verse ingrediënten. Daarnaast vinden wij het ook zeer belangrijk dat de Indonesische catering dagvers wordt bereidt. Door gebruik te maken van de cateringservice van Indische catering Rotterdam, zult u uitermate genieten van het Indonesische eten op uw speciale gelegenheid. Mocht u vragen hebben voor Indische catering Rotterdam, dan kunt u gerust contact met ons opnemen.