Lunchbox    ::    Over ons    ::    Indische Catering    ::    Indonesische Catering    ::    Foto gallerij        

Arrangementen
Heeft u een bruiloft, verjaardag of vergadering? Bij elk arrangement denkt onze crew bij uw indische catering met u mee aan de service, uitstraling en kwaliteit.

Indonesische catering Haarlem

Het organiseren van een feest of evenement vergt veel tijd. Maak het uzelf gemakkelijk en laat de zorg voor het eten aan ons over! Caterindo is hét adres voor Indonesische catering in Haarlem.

 

Voor al uw gelegenheden vanaf 15 personen

Er zijn vele redenen die vragen om een feestje. Wellicht is er iemand geslaagd voor zijn of haar examen, is er iemand jarig of wilt u een jubileumfeest organiseren.

Of u heeft een grote familie die u, in het comfort van uw eigen woning, eens op een excellent diner wilt trakteren! Maar laten we even eerlijk zijn, als u zelf de hele avond in de keuken staat, komt er van genieten en bijkletsen weinig terecht. Kies daarom voor Indonesische catering Haarlem!

Wij kunnen uw catering verzorgen voor diverse evenementen vanaf 15 personen. Het eten wordt vers bereidt en warm geserveerd in shaving dishes.

 

Indische menu’s

Wat het eten betreft zult u met Indonesische catering Haarlem niets tekort komen. Kijkt u op uw gemak eens naar onze uitgebreide menukaart. We kunnen u voorzien van vlees- en groentegerechten, smakelijke hapjes en overheerlijke toetjes, zoals Indonesische cake. We kunnen zelfs Indonesische cocktails maken! U kunt er ook voor kiezen om zelf uw menu samen te stellen. Hierbij kiest u eerst de basisgerechten (bami goreng, mihoen, nasi goreng, nasi kuning of witte rijst), welke u vervolgens aan kunt vullen met vlees-, kip-, groente- of vegetarische gerechten. Het is uw feestje, dus u bepaald wat er op tafel komt te staan!


Indonesische catering Haarlem

 Onze arrangementen

In het overzicht van onze arrangementen krijgt u een goed beeld van het soort gelegenheden dat wij cateren. Wij staan van begin tot eind voor u klaar bij zowel uw zakelijke- als uw privé aangelegenheden. Van business diners en bedrijfsuitjes tot kleinschalige familie-etentjes en extravagante verjaardagsfeesten. We zijn u met plezier van dienst!

 

Extra service

Onze service gaat verder dan het eten. Indien u dat wenst kunnen wij uw Indonesische catering Haarlem aanvullen met allerlei extra’s. Hierbij kunt u denken aan bedienend personeel, muziek en Indonesische decoraties. Zo kunnen we samen van uw gelegenheid een onvergetelijke avond maken!