Lunchbox    ::    Over ons    ::    Indische Catering    ::    Indonesische Catering    ::    Foto gallerij        

Arrangementen
Heeft u een bruiloft, verjaardag of vergadering? Bij elk arrangement denkt onze crew bij uw indische catering met u mee aan de service, uitstraling en kwaliteit.

Indonesisch catering

Verras uw vrienden, familie, collega’s of zakenrelaties eens met een authentiek Indonesisch diner! Caterindo, een Indonesisch catering bedrijf, is al jaren gespecialiseerd in het verzorgen van de catering voor zeer uiteenlopende feesten, partijen, diners en evenementen.

 

Indonesisch catering op de locatie van uw keuze

Ons Indonesisch catering bedrijf biedt u de mogelijkheid om in een vertrouwde omgeving te genieten van authentieke Indonesische gerechten. Of u de catering nu bij u thuis wilt laten afleveren, of op een andere locatie naar keuze, het maakt voor ons niet uit. Wij zullen er voor zorgen dat u kan genieten van de beste service en kwaliteit.

 

Indonesisch catering: veelzijdig, gevarieerd en smaakvol

Wanneer het op catering aankomt, kiezen steeds meer mensen voor buitenlands eten. De Nederlandse keuken is toch net even wat minder gevarieerd en minder spannend, en bovendien kunnen we altijd nog boerenkool met worst eten. De Indonesische keuken staat bekend om haar enorme veelzijdigheid en unieke smaken. Bij ons Indonesisch catering bedrijf kunnen we van uw feest of evenement een groot succes maken. Onze overheerlijke, authentieke Indonesische gerechten zullen al uw gasten aangenaam verassen.

 

Indonesisch cateringIndonesisch catering bedrijf doet meer dan koken alleen

Het bereiden van Indonesische gerechten is onze passie en wij doen het dan ook met veel liefde. Maar Caterindo biedt graag een totaalpakket. Heeft u speciale wensen met betrekking tot de presentatie van het eten? Ook op dat gebied kunnen we u van dienst zijn. Onze medewerkers staan klaar om u en uw gasten te bedienen. Wilt u het eten laten serveren door personeel in Indonesische klederdracht? Geen probleem bij ons Indonesisch catering bedrijf! Daarnaast kunnen wij, indien u dat wenst, zorgen voor typisch Indonesische muziek, entertainment en decoraties. Zo kunt u uw gelegenheid tot een compleet succes maken!

 

Indonesisch catering offerte aanvragen

Heeft u interesse in onze diensten, dan kunt u heel simpel via onze website een offerte aanvragen. U hoeft alleen eventjes het formulier in te vullen. Hierin vult u in wat voor basisgerechten u wilt, welke cateringmenu’s u heeft uitgekozen, en voor hoeveel personen er eten bereid moet worden. Ook kunt u de datum en het tijdstip van de levering aangeven, alsmede eventuele speciale wensen. Na het doornemen van uw aanvraag zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om de details door te spreken.