Lunchbox    ::    Over ons    ::    Indische Catering    ::    Indonesische Catering    ::    Foto gallerij        

Arrangementen
Heeft u een bruiloft, verjaardag of vergadering? Bij elk arrangement denkt onze crew bij uw indische catering met u mee aan de service, uitstraling en kwaliteit.

Indonesisch cateraar

indonesisch cateraarBent u op zoek naar een goede Indonesisch cateraar voor het cateren van uw feest, borrel of verjaardag? Die heeft u dan nu gevonden! Caterindo staat al jaren bekend als dé Indonesisch cateraar. Of het nu gaat om een bescheiden familie-etentje of een grote bruiloft met een paar honderd man, wij draaien nergens onze hand voor om. Wij hebben al jarenlang ervaring in het cateren van allerlei evenementen en we zijn dan ook overal op voorbereid.

 

Extra diensten

Zoekt u een Indonesisch cateraar die net even wat verder gaat dan alleen het koken en afleveren van uw gerechten? Caterindo is er voor u! Indien u dat wenst kunnen wij u ook voorzien van bedienend personeel. Daarnaast kunnen wij zorgen voor Indonesische versieringen, muziek en dans. Kortom, een totaalpakket! Dus wanneer u een Indonesisch cateraar zoekt die meer doet dan alleen koken, maakt u dan vooral gebruik van de extra diensten van Caterindo. Wij doen het met plezier!

 

Spice Islands

Indonesië, dat ook wel bekend staat onder de verzamelnaam Spice Islands, staat bekend om de vele kruiden, specerijen en andere bijzondere ingrediënten waar in de gerechten gebruik van wordt gemaakt. De meest gebruikte ingrediënten zijn knoflook, gember, komijn, koriander, nootmuskaat, kruidnagelen, anijs en diverse pepers. Verder wordt er bij de bereiding van Indonesische gerechten veel gebruik gemaakt van kokosmelk en sojasaus. Al deze ingrediënten geven het Indonesisch eten haar bijzondere smaak.

 

Offerte aanvragen

Wilt u graag gebruik maken van een Indonesisch cateraar voor uw feest of etentje, dan kunt u via onze website vrijblijvend een offerte aanvragen. Hierin kunt u onder anderen aangeven hoeveel gasten u verwacht en welke menu’s u wilt bestellen. Na verzending van uw offerteaanvraag zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. U kunt tevens telefonisch bestellen. Heeft u specifieke wensen met betrekking tot het eten, de bezorging of de extra diensten? Geen probleem! Dit kunt u gewoon aan ons doorgeven. Wij zullen er alles aan doen om samen met u uw gelegenheid tot een succes te maken.