Lunchbox    ::    Over ons    ::    Indische Catering    ::    Indonesische Catering    ::    Foto gallerij        

Arrangementen
Heeft u een bruiloft, verjaardag of vergadering? Bij elk arrangement denkt onze crew bij uw indische catering met u mee aan de service, uitstraling en kwaliteit.

Indonesische catering gerechten

indonesische catering gerechtenDe Indonesische catering gerechten van Caterindo staan garant voor een geslaagde avond. Wij bieden namelijk een grote variëteit aan Indonesische catering gerechten. Of u nu de voorkeur geeft aan vlees, vis, groenten of vegetarisch eten, onze Indonesische catering gerechten bieden voor ieder wat wils.

 

Rijst in Indonesië

Rijst is het belangrijkste bestanddeel van alle Indonesische catering gerechten. Indonesiërs eten wel drie keer per dag rijst, ook bij het ontbijt. Op het veld noemen ze de rijstkorrel padi. Zodra het geoogst is, heet het beras. Pas zodra het gekookt en wel op uw bord ligt, heet het nasi. Rijst is in Indonesië echter meer dan alleen voedsel: het symboliseert ook de band tussen de mensen en de goden en het bepaald nog altijd het ritme van het leven op het Indonesische platteland.

 

Smaakvolle gerechten

Bij de rijst worden er verschillende smaakvolle gerechten geserveerd. Hierbij kunt u denken aan vleesgerechten zoals rundvlees in sojasaus en kipfilet in zoetzure saus en groentegerechten zoals gemengde groenten in kokossaus en pittige boontjes. Verder worden er heerlijk gekruide aardappelgerechten geserveerd. Ook vegetariërs kunnen hun hart ophalen met de Indonesische keuken. Er zijn heerlijke gerechten met tofu en tempé verkrijgbaar.

 

Indonesische hapjes en drankjes

Naast onze heerlijke Indonesische catering gerechten kunt u bij ons ook lekkere Indonesische hapjes en drankjes verkrijgen. Zo bieden wij loempia’s en gefrituurde deegpasteitjes, gebakken banaan en Indonesische kippensoep, en natuurlijk de bekende Indonesische spekkoek! Ook hebben we een aantal bijzondere Indonesische drankjes en cocktails waar u uw gasten mee kunt verassen. Al deze hapjes en drankjes zijn ideaal om het menu van uw keuze mee aan te vullen. Zo kunnen wij uw Indonesische catering gerechten helemaal compleet maken!

 

Offerte aanvragen

Bij Caterindo heeft u de keuze uit diverse catering menu’s. Wilt u graag een offerte aanvragen voor de Indonesische catering gerechten van Caterindo, dan kunt u dat via het formulier op onze website doen. U mag uw bestelling uiteraard ook telefonisch aan ons doorgeven. U heeft tevens de mogelijkheid om uw eigen menu samen te stellen aan de hand van de gerechten op onze menupagina. Welke Indonesische catering gerechten ook uw voorkeur hebben, hoeveel mensen u ook te gast krijgt, onze crew staat klaar om van uw feest of evenement een onvergetelijke belevenis te maken!