Lunchbox    ::    Over ons    ::    Indische Catering    ::    Indonesische Catering    ::    Foto gallerij        


Ieder evenement kent zijn eigen doelstellingen.

Zo heeft Caterindo ook besloten om voor elk arrangement dé indische catering samen te stellen die uw avond compleet maakt.

Heeft u een bruiloft, verjaardag of vergadering? Bij elk arrangement denkt onze crew bij uw indische catering met u mee aan de service, uitstraling en kwaliteit.

Indonesische catering Rotterdam

Indonesische catering Rotterdam 

Voor zowel grote als kleine groepen biedt Indonesische catering Rotterdam een oplossing. Heeft u bijvoorbeeld iets feestelijks te vieren zoals een familiefeest, bedrijfsuitje, verjaardag of jubileum? Indonesische catering Rotterdam staat graag tot uw dienst. Wij zijn al generaties op generatie bezig met het bereiden van gerechten met liefde voor ons vak. Al uw wensen en behoeften vervullen wij graag door de lekkerste catering voor uw te bereiden.

Indonesische catering Rotterdam Ideale partner voor al uw evenementen

U heeft aan Indonesische catering Rotterdam de ideale partner als het gaat om het geven van een feest. Of het nu een klein of groot evenement is met de catering van Indonesische catering Rotterdam, weet u dat het feest in goede handen is. Wanneer u een bijzonder feest geeft bijvoorbeeld een bruiloft staan wij van begin tot het eind met de heerlijke authentieke Indonesische catering voor u klaar. Wij laten u en uw gasten graag kennismaken met de Indonesische gerechten.

Indonesische catering Rotterdam bereidt uw Indonesische catering met liefde

Indonesische catering Rotterdam heeft al jaren lang ervaring op het gebiedt van het verzorgen van Indonesische caterings. Buiten dat maakt Indonesische catering Rotterdam gebruik van de meest verse ingrediënten en zorgen wij er voor dat het eten met veel liefde wordt bereidt, dit proeft u zeker terug in de smaak. Indonesische catering Rotterdam verzorgt uw Indonesische catering in Rotterdam. Ook heeft u de mogelijkheid om uw eigen Indonesische catering zelf samen te stellen. Hierbij heeft u keuze uit diverse heerlijke gerechten. Voor meer informatie over onze Indonesische gerechten kunt u kijken onder het kopje menu. Mocht u vragen hebben over Indonesische catering Rotterdam, aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op.

Indonesische catering Rotterdam zeer ervaren met Indonesische caterings

Doordat Indonesische catering Rotterdam veel ervaring heeft op het gebied van het verzorgen van diverse Indonesische caterings op verschillende locaties zoals in Rotterdam, Den Haag, Wassenaar, Amsterdam, Haarlem, Hoofddorp en op nog veel meer verschillende locaties, weet Indonesische catering Rotterdam exact wat zij moeten doen op een Indonesische catering te laten slagen. Daarnaast zal Indonesische catering Rotterdam rekening houden met de grote en kleine eters, zodat er precies genoeg is voor iedereen.